Eerste berichtje vanuit Suriname - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Inge Bemelen - WaarBenJij.nu Eerste berichtje vanuit Suriname - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Inge Bemelen - WaarBenJij.nu

Eerste berichtje vanuit Suriname

Door: Inge

Blijf op de hoogte en volg Inge

04 November 2006 | Suriname, Paramaribo

Hey lieve mensen,

Hier het eerste berichtje uit Suriname. Het was niet heel lang, want heb nog maar 7 minuutjes...

De vlucht ging goed, was alleen erg warm. Uit het vliegtuig... als bijna laatste, achter in de rij voor de controle. Dus niet lang hoeven wachten op de koffers.

Blij dat Annette ons stond op te wachten. Zijn tijdens de rit goed vermaakt door haar zoontje.

Ons huisje zit er in daglicht wel iets beter en gezelliger uit dan gister avond. Hebben nu voor 3 weken 4 nederlanders als buren.

We worden in de ochtens 01.00 al wakker gemaakt door de haan. Die geen besef van tijd heeft... En de honden maken er ook een leuk liedje van. Dus wel even wennen, maar toch wel gezellig.

Vandaag door Pararmaribo zelf gegaan, gelukkig wilde iemand ons helpen. Dus is helemaal goed komen.

Dadelijk lekker wat eten en dan maar weer even rustig aan. Is hier erg warm en toch wel erg wennen. maar gaat goed komen.

Zal snel weer een berichtje plaatsen. Bedankt voor jullie reacties, doet me goed!!!

Hele dikke kus en mis jullie wel hoor!!!

Dikke kus Inge

• 04 November 2006 - 14:30

Jardiel:

leker warm he hoevel graden xxxxxx groetes van jardiel strickx

• 04 November 2006 - 16:04

Liekie:

Ha lieve ing,
    Ik ben blij dat je veilig aangekomen bent daar in suriname! Het is zo raar dat jij nu zo ver weg bent!! Mis je wel hoor!
    Dikke kus Liekie

• 04 November 2006 - 18:08

Hans:

Inge, ben Ed aan het uitleggen hoe hij je kan mailen.

• 04 November 2006 - 18:44

Erika:

Ben blij dat het warm is hier is het niet grappig zo koud ineens...

het komt zeker allemaal goed jij maakt alles tot een succes !!!

• 04 November 2006 - 19:36

Ad Van De Wouw:

Hey lieverd,

Fijn te lezen dat je goed bent aangekomen. Het zal idd wel wennen qua temperatuur, hier wordt het trouwens steeds kouder )-:

Haha die haan, erg lastig, maar haan kan ook lekker zijn :P

Veel plezier verder met het oriënteren en ik blij je volgen.

Gr. Ad -XXX-

• 04 November 2006 - 22:09

Lonnes:

heey ing,

fijn dat de reis allemaal goed is gegaan!! tis toch raar dat je zo ver weg bent!! mar ben maar blij met dat weer.. ik heb het al 2 dagen alleen maar koud!! die haan is wel vervelend! maar alles went zeggen ze!! zet um op en geniet er van!!! laat mar snel weer iets weten!!!

mega dikke x

• 04 November 2006 - 23:42

Janneke:

hey lieve lieve inge!!
    echt fijn dat je goed bent aangekomen oh ik zou nu wel even bij jou willen zijn heb het zo koud hihi ik kom net terug van marco borsato en ik had niet zo heel veel aangetrokken want het was zo koud!! het was echt heel gaaf!en ik heb een liedje voor jou extra hard meegezongen!hihi ik mis je wel hihi!veel plezier!! liefs en een dikke kus janus

• 05 November 2006 - 10:54

Maud:

Je bent gelukkig goed aangekomen! Mooi.
    Ik hoop snel wat foto's te kunnen bekijken.

Liefs Maud.

• 05 November 2006 - 11:23

Brenda:

Hey Lieve Inge, Ik wist helemaal niet dat je nu al weg ging. Ik had in mijn agenda 17 novemeber staan. Ooo wat erg!!!.
    Ik wens je een super tijd en ik ga je veel mailen en zal veel kaartjes naar je toe sturen. Lieve Ing, het wordt een super tijd en je zal er veel van leren. Geniet overal van want voor je het weet ben je weer in Nederland.
    Veel liefs brenda

• 05 November 2006 - 18:36

Maaike:

Hey lieve Ing!
    Fijn dat de reis goed is gegaan en dat je goed aangekomen bent! We miste je vandaag al wel hoor! Met het voetballen hebben we er wel een puntje bij maar als jij er was geweest waren dit er zeker 3 ;-) Ik hoop dat je snel een beetje went daar en dat je een super tijd gaat hebben! Liefs & Kus Maaike

• 06 November 2006 - 06:56

Ankie:

Heey Inge

Fijn dat je goed bent aangekomen. En die haan die kan je eventueel ook slachten dat hebben wij ook met onze haan gedaan toen ie vervelend werd. Best lekker hoor in de soep!! Met het voetballen missen we je wel een beetje...Alhoewel het wel maar 0-0 is gebleven.
    Kus Ankie en laat snel weer iets van je horen

• 06 November 2006 - 11:49

Annamarie:

He meis,

In het begin is alles even wennen, maar het wordt vast helemaal fantastisch!!Ik krijg er gewoon weer kriebels van om ook weer weg te gaan! En ik ben ook zo benieuwd naar alle foto's! Snel sturen he!!

Groetjes!!!!!

• 06 November 2006 - 14:33

Andrea:

Meis, de eerste dagen zijn zwaar en overweldigend, maar uiteindelijk wordt het fantastisch, houd je daar maar aan vast!!! En heimwee is heel normaal hoor, ik heb er dagelijks last van hihi! Geniet van alles, het klimaat, de hanen en de honden (erg herkenbaar trouwens!). Dit maak je namelijk maar eens in je leven mee!
    Liefs Drea

• 06 November 2006 - 18:07

Joyce M:

He Meid, leuk dat het zo goed bevalt. Missen jou ook al wel hoor. Hoop dat je het zo naar je zin blijft hebben!! Maar dat zal toch zeker wel he? Nou heel veel plezier en ik zal je snel weer een berichtje sturen. Hele dikke kus Joyce M

• 07 Maart 2007 - 17:57

Eddy De Kort:

hoi lieve inge dit is mijn tweede berichtje ik was je te feliciteren met je verjaardag want je bent binnen kort jarig en ik heb iets aan nel mee gegeven voor jou groetjes eddy xxxx